Mentale dieetplan, vetverbrandende hormonen

Mentale dieetplan, dit plan helpt jou vetverbrandende hormonen te maken


Mentale Dieetplan, dat manipuleert dit soort hormonen………zodat je lichaam na iedere maaltijd meer vet verbrandende hormonen aanmaakt ………terwijl de vet bewarende hormonen zoveel als mogelijk verminderd worden. Dit is waarom je gedurende de volgende twee weken MEER DAN DRIE KEER PER DAG zal eten, omdat dat noodzakelijk is om je hormonen correct te aan te passen.
Je vindt het wellicht moeilijk om te geloven dat meer dan drie x per dag eten de oplossing zou kunnen zijn om eerder af te slanken, of niet soms? Naderhand geloven veel mensen juist dat ETEN dé “vijand” bij uitstek is die hen zo dik maakt.

Mentale dieetplan, Maar dit is echt VERKEERD. Eten is NIET de vijand.
Dus, als voeding niet de vijand is, wat dan wel?
Eten is te vergelijken met een SCHAKELAAR die vet verbranden kan aanzetten of uitzetten. Dus ook als het een tegenovergesteld lijkt dat EXTRA eten de oplossing is om af te slanken…………is dit exact wat dit Mentale Dieetplan is.

Mentale Dieetplan, Natuurlijk zul je het juiste eten op het juiste moment moeten eten (omdat je natuurlijk geen tien keer per dag chocola kan eten en toch kunt afvallen). LET OP : Je mag nu en dan chocolade eten…
Uiteindelijk zal het erop neerkomen dat je meer dan drie voedingen per dag zal nuttigen gedurende de komende 2 weken ,……. zodra deze 2 weken voorbij zijn zal je een heel stuk minder wegen als je op de weegschaal staat . Geloof je het niet?

Mentale Dieetplan, Wel, je hebt al gemerkt dat caloriearme diëten niet helpen
Dus, wat zegt dit jou? …Het zegt je dat weinig eten nooit HET ANTWOORD IS, en dat de oplossing dus iets completers anders moet zijn.
Wij weten dat een ‘aantal’ mensen nooit echt zullen geloven dat ze zelf hun gewicht kunnen aanpassen in de volgende weken.
Lees hier verder voor alle info en hulp die je nodig hebt om met een andere levensstijl wel te behalen wat je al heel vaak hebt geprobeerd. Lees hier meer over het mentale dieetplan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s