Mentale Dieetplan, stap maken om je mentaal aan te passen!

Mentale Dieetplan, jij zult de stap moeten maken om je mentaal aan te passen!


Mentale Dieetplan, het is een beetje vreemd om telkens hetzelfde te blijven doen terwijl je een andere reactie verwacht. Dat betekent dat jij niet kunt afvallen totdat jij je eetgewoonten aanpast in iets NIEUWS en ANDERS, iets wat jij nog niet eerder hebt geprobeerd.
Een voorbeeld; als jij ervoor kiest om niet te starten met dit dieetplan en je blijft dezelfde voedingen eten…….dan zal je altijd met dit LICHAAM opgezadeld blijven zitten. Je lichaam zal echt niet vanzelf veranderen, omdat je niet zomaar op een morgen een paar kilo’s lichter wakker zal worden tot jij DE EERSTE STAP NEEMT en iets nieuws uitprobeerd. Waarom lukt het mensen niet om af te slanken… De hoofdreden die mensen hindert om af te slanken is het EINDELOOS uitstellen.
De meeste mensen maken zichzelf wijs dat ze zullen starten met afslanken “binnen een week” of “na de vakantie” (of een ander excuus) — en dit doet hen nog langer uitstellen.

Mentale Dieetplan, de waarheid
De waarheid is dat het niet van belang is welke maand het is. …en het speelt geen rol welke tijd van het jaar het is ………omdat het vreemd is om te wachten op een welbepaalde maand om slank te worden. Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?
Afvallen laat je toe om direct aantrekkelijkere (en beter
passende) kleding te dragen…….en dat gevoel is werkelijk de moeite waard.

Mentale Dieetplan, pak je kalender en start…….
We zullen jouw vragen om je agenda te nemen en de dag van vandaag te omcirkelen.
Tel er vervolgens elf dagen vooruit en omcirkel die dag ook. Die dag komt erg snel aan dus waarom zou je op die dag niet smaller zijn?
Ieder avontuur begint met het zetten van die 1e stap………….en als je die 1e stap nooit neemt dan zal je ook nooit een smaller en aantrekkelijker lichaam hebben.
Lees hier verder voor alle informatie en hulp die je nodig hebt om met een andere levensstijl wel te bereiken wat je al heel vaak hebt geprobeerd. Lees hier meer over het mentale dieetplan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s