Mentale Dieetplan, Stappen voor mentale gezondheid

Mentale Dieetplan, jij zult de stap moeten maken om je mentaal te veranderen!


Mentale Dieetplan, het is krankzinnig om steeds hetzelfde te blijven doen terwijl je een andere uitkomst verwacht. Dit betekent dat je niet kan afvallen totdat jij je eetgewoonten aanpast in iets anders en nieuws, iets wat jij nog niet eerder hebt geprobeerd.
Een voorbeeld; als jij ervoor kiest om niet te beginnen met het dieetplan en jij blijft dezelfde maaltijden nuttigen…….dan zal jij altijd met HETZELFDE LICHAAM opgezadeld blijven zitten. Je lichaam zal echt niet uit zichzelf veranderen, omdat je niet zomaar op een morgen een paar kilo’s lichter wakker zult worden totdat jij DE 1e STAP NEEMT en iets nieuws probeert. Waarom lukt het sommige niet om af te slanken… De eerste reden die mensen hindert om af te slanken is het EINDELOOS uitstellen.
De meeste mensen maken zichzelf wijs dat ze zullen starten met afslanken “binnen een weekje” of “na de zomer” (of een ander excuus) — en dit doet hen nog langer uitstellen.

Mentale Dieetplan, de waarheid
De waarheid is dat het niet van belang is welke maand het is. …en het speelt geen rol welke tijd van het jaar het is ………omdat het vreemd is om te wachten op een bepaalde maand om slank te worden. Waarom zou jij zo flink willen blijven tot een bepaalde “maand” of “tijd van het jaar”?
Afslanken laat je toe om onmiddellijk aantrekkelijkere (en beter
passende) kleding aan te trekken…….en dat gevoel is echt de moeite waard.

Mentale Dieetplan, pak je agenda en start…….
We zullen je vragen om je kalender te pakken en de dag van vandaag te omcirkelen.
Tel er vervolgens 11 dagen bij op en omcirkel die dag ook. Die dag komt er zeer snel aan dus waarom zou jij op deze dag niet slanker zijn?
Ieder avontuur begint met het zetten van die 1e stap………….en als je die 1e stap nooit neemt dan zul jij ook nooit een slanker en aantrekkelijker lichaam hebben.
Lees hier verder voor meer info en hulp die je nodig hebt om met een andere levensstijl wel te bereiken wat je al heel vaak hebt geprobeerd. Lees hier meer over het mentale dieetplan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s